Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

Selamat Datang Ke Adamdanhawa2u

Selamat Datang Ke Adamdanhawa2u

Produk Intimasi Suami Isteri Terbaik Untuk Anda

Produk Intimasi Suami Isteri Terbaik Untuk Anda

.

.

New at our Store

Lemonex - Terkurus Tanpa Sengaja

❝TAKKAN NAK BIARKAN PERUT MEMBESAR DENGAN JAYANYA ❞

Rasa serba tak kena bila jumpa awek, sama gak kawan kawan kerja memang tak selesa
Tambah lagi bila ada kawan perli semacam masa cakap depan-depan macam kite takde perasaan je.

Aduhhh... tekanan..tekanan...tekanan..

Siapa ada masalah perut buncit tapi tapi malas bersenam dan taknak diet?

SAYA BANTU DAN BIMBING ANDA SAMPAI KURUS SEBELUM RAYA.
RM 179.00
Quantity:   Add to Cart
Offer RM139
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2017/06/lemonex-terkurus-tanpa-sengaja.html

Energy Power Ring

Kini dengan teknologi korea masalah kelakian anda dapat diatasi dengan memakai energy power ring 400.
ENERGY POWER RING KOREA
RM 35.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/12/energy-power-ring.html

Extenze : Pil Herba USA Untuk Keras & Tambah Saiz

Kapsul 5 dalam 1 (Kapsul Extenze) merupakan supplemen herba lelaki yang mampu meningkatkan prestasi seksual lelaki.
RM 200.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/12/extenze-pil-herba-usa-untuk-keras.html

STUD 100 Spray Tahan Lama Dari UK

STUD100® dengan Lidocaine merupakan produk paling berjaya membantu melambatkan pancutan dengan hanya menggunakan satu semburan. Ianya datang dalam botol 12gram dengan pam semburan yang memudahkan penggunaan sebanyak 120 kali semburan.
RM 90.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/12/stud-100-spray-tahan-lama-dari-uk.html

PL Supergel Plus Lambang Lelaki Sebenar - Gel Tahan Lama

PL SUPERGEL PLUS
*Produk terbaru pasaran untuk mengatasi masaalah pancut awal
yang lebih mudah digunakan kerana di pack seperti bentuk tiub dan anda hanya perlu picit dan ratakan di kawasan kepala dan
bawah batang zakar anda. Ianya juga mempunyai kandungan isipadu lebih banyak iaitu 20ML dan boleh digunakan sehingga 30 kali
*Disclaimer: Result using this product may vary from person to person
RM 50.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/12/pl-supergel-plus-lambang-lelaki-sebenar.html

TopMan 3 Herba Ubat Kuat Lelaki

Herba ubat kuat lelaki yang hebat dan istimewa Top Man 3 menjadi penawar kepada pelbagai masalah seksual suami.
RM 100.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/12/top-man-3-herba-ubat-kuat-lelaki.html

Double Coconut Ori Murah

Buah kelapa kembar (double coconut) atau turut digelar kelapa laut yang berasal dari Seychelles di benua Afrika mempunyai buah dari dua jantina yang berbeza pada pohon yang sama. Kajian menunjukan ia mempunyai tonik yang mampu mengaktifkan Penghasilan Hormon Testosteron di dalam tubuh badan supaya Mengembalikan Keremajaan dan membantu Meningkatkan Tenaga dan Prestasi Seksual anda, mengelakan maslah Lemah Tenaga Batin seterusnya merapatkan lagi keintiman suami dan isteri.
RM 140.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/12/double-coconut-ori-murah.html

Blue Wizard Sex Drops | Perangsang Seks Dan Ghairah Isteri

Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.
BLUE WIZARD juga merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada kesan sampingan.
UNTUK KEGUNAAN SUAMI ISTERI SAHAJA !
RM 90.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/12/blue-wizard-sex-drops-perangsang-seks.html

SUPASIZE Kapsul Untuk Kuat & Tambah Saiz


HARGA RM270 sekotak untuk 2 bulan makan.

RM 270.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/12/supasize-kapsul-untuk-kuat-tambah-saiz.html

Candy B Complex

CANDY B+ COMPLEX ORIGINAL With CODE no. 
Khas Untuk Keras, Lama. 100% herba
RM 150.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/12/candy-b-complex.html

Permata Sunti

FEMININE HERBAL WASH PALING VIRAL DI LAMAN SOSIAL 🔊🔊🔊🔊🔊
.
💗 PERMATA SUNTI 💗
.
KINI MENJADI BURUAN ARTIS WANITA POPULAR. DIGUNAKAN OLEH JUE AZIZ & SYATILLA MELVIN 🔊🔊🔊🔊🔊🔊
RM 65.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/08/permata-sunti.html

WaterBuddy Hydro Penis Pump - Besar, Panjang & Kuatkan Zakar

WaterBuddy Pump™
Alat Khusus Untuk Lelaki
Bertindak SANGAT Cepat...
Menggunakan Teknologi Hydro
Zakar LEMBIK menjadi KERAS seperti BATU Dalam 10 Minit Sahaja"

Telah Ramai Lelaki Seluruh Dunia Yang Berjaya... Kini Giliran ANDA pula!
RM 220.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/06/waterbuddy-hydro-penis-pump.html

Libido Gel - Gel Tahan Lama

SEKS ANDA KANTOI…?
Baru 5 Minit, ANDA Dah Pancut?
Pancutan Pramatang Menghantui Anda?
Ia Mengganggu Kehidupan Seks Anda?
Mahukah Anda:
Bertahan selama mana yang ANDA mahu?
Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
Berakhir dengan orgasm terhebat anda, bila saja ANDA mahu?
Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?
RM 70.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/06/libido-gel-gel-tahan-lama.html

Bazooka Pills Original - Lagi Power Dari Vimax



Hari ini admin nak perkenalkan satu produk baru yang digunakan untuk besarkan zakar dengan berkesan. Seperti anda semua tahu, yang kami adalah pengedar utama Vimax Original Izon, Made in USA atau Made in Canada.
Vimax memang dah terkenal seluruh dunia sebagai pil no 1 didunia bagi tujuan pembesaran zakar. Akan tetapi, beberapa selepas kemunculan vimax, telah lahir satu lagi pil yang admin rasa merupakan pengganti vimax canada. Pengganti yang dimaksudkan adalah Bazooka Pills.
Ya, jika vimax asalnya dari Canada, Bazooka pula berasal dari USA & New Zealand.
PERHATIAN: BAZOOKA ORIGINAL DALAM SETIAP BOTOL MEMPUNYAI 60 BIJI KAPSUL (BUKAN 30). ELAKKAN DARI MEMBELI YANG TIRUAN.
RM 200.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/03/original-bazooka-pills-new-zealand.html

Bathmate | Hydromax X30 Murah

Bathmate Hydromax X30 Berkesan Dengan PANTAS!
Senaman pembesaran zakar dengan alat pembesaran dan pemanjangan zakar Bathmate Hydromax adalah cara yang murah lagi efektif untuk membesarkan zakar anda. Dengan melakukan senaman zakar secara berkala dengan Bathmate Hydromax X-siri, anda boleh membesarkan zakar anda untuk memberikan ereksi yang lebih panjang dan lebih tebal untuk memuaskan isteri anda.
RM 230.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/02/bathmate-hydromax-x30-murah.html

Dolla Cantik - Gel Sejuk Pembakar Lemak

Dolla Cantik. Gel kecantikan, kesihatan & pembakar lemak Paling Laris Dalam Pasaran. Dipercayai berkesan sejak tahun 1997
RM 60.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/01/dolla-cantik-gel-sejuk-pembakar-lemak.html

Elite S7 Hybrid Fat Burner

HARI2 TESTIMONI BARU CUSTOMER TURUN BERBELAS KIL0 MASUK. 

MEMANG HURU HARA !

"Saya tahu ramai korang yg ade masalah berat badan & dah cuba mcm2 produk kurus tp masih tak kurus2. KENAPA YER???…… sbb produk yg korang guna sblm ni TAK BERKESANNN. Membazir duit ajeee."

"Bagi saya bantu korang tepis ejekan orang yang negatif? Saya SERIOUSS nak tolong !"
RM 170.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/01/elite-s7-hybrid-fat-burner.html

Ves Breast Pump - Pam Besarkan Payudara

Ves Breast Pump merupakan inovasi teknologi terkini khas buat para wanita. Ia merupakan penyelesaian yang paling lengkap dan berkesan untuk semua wanita. Rasailah ketenangan, keseronokan dan kegembiraan ketika menggunakan Ves Breast Pump ini. Penggunaan secara teratur, berdisiplin dan mengikut cara yang betul akan memberikan kesan pembesaran, memontokkan dan menghasilkan payudara yang amat mengiurkan.
RM 250.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/ves-breast-pump-pam-besarkan-payudara.html

Mystique Swiss | Mystique Switzerland Perfume – Haruman Pemikat Lelaki

MYSTIQUE SWISS adalah copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromones adalah hormon yang dapat memikat manusia.
RM 69.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/mystique-swiss-mystique-switzerland.html

Maca Men Delay Spray


Wieters® MACA adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terunggul di dunia, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda. Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan yang lebih panjang dan lama.
RM 80.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/maca-men-delay-spray.html