Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

Selamat Datang Ke Adamdanhawa2u

Selamat Datang Ke Adamdanhawa2u

Produk Intimasi Suami Isteri Terbaik Untuk Anda

Produk Intimasi Suami Isteri Terbaik Untuk Anda

.

.

New at our Store

Permata Sunti

FEMININE HERBAL WASH PALING VIRAL DI LAMAN SOSIAL 🔊🔊🔊🔊🔊
.
💗 PERMATA SUNTI 💗
.
KINI MENJADI BURUAN ARTIS WANITA POPULAR. DIGUNAKAN OLEH JUE AZIZ & SYATILLA MELVIN 🔊🔊🔊🔊🔊🔊
RM 65.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/08/permata-sunti.html

WaterBuddy Hydro Penis Pump - Besar, Panjang & Kuatkan Zakar

WaterBuddy Pump™
Alat Khusus Untuk Lelaki
Bertindak SANGAT Cepat...
Menggunakan Teknologi Hydro
Zakar LEMBIK menjadi KERAS seperti BATU Dalam 10 Minit Sahaja"

Telah Ramai Lelaki Seluruh Dunia Yang Berjaya... Kini Giliran ANDA pula!
RM 220.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/06/waterbuddy-hydro-penis-pump.html

Phero-X Haruman Pemikat Wanita

Anda baru saja menemui cara pantas yang dapat membantu anda mendapat ramai kenalan baru, kekasih, mempengaruhi orang, dengan lebih berjaya dan dengan lebih rasa seronok!
RM 70.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/06/phero-x-haruman-pemikat-wanita.html

Libido Gel - Gel Tahan Lama

SEKS ANDA KANTOI…?
Baru 5 Minit, ANDA Dah Pancut?
Pancutan Pramatang Menghantui Anda?
Ia Mengganggu Kehidupan Seks Anda?
Mahukah Anda:
Bertahan selama mana yang ANDA mahu?
Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
Berakhir dengan orgasm terhebat anda, bila saja ANDA mahu?
Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?
RM 70.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/06/libido-gel-gel-tahan-lama.html

Original Bazooka Pills (New Zealand)

Hari ini admin nak perkenalkan satu produk baru yang digunakan untuk besarkan zakar dengan berkesan. Seperti anda semua tahu, yang kami adalah pengedar utama Vimax Original Izon, Made in USA (Stok baru) atau Made in Canada (Stok Lama).
Vimax memang dah terkenal seluruh dunia sebagai pil no 1 didunia bagi tujuan pembesaran zakar. Akan tetapi, beberapa selepas kemunculan vimax, telah lahir satu lagi pil yang admin rasa merupakan pengganti vimax canada. Pengganti yang dimaksudkan adalah Bazooka New Zealand.
Ya, jika vimax asalnya dari canada, Bazooka pula berasal dari New Zealand.
PERHATIAN: BAZOOKA ORIGINAL DALAM SETIAP BOTOL MEMPUNYAI 60 BIJI KAPSUL (BUKAN 30). ELAKKAN DARI MEMBELI YANG TIRUAN.
RM 200.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/03/original-bazooka-pills-new-zealand.html

Bathmate | Hydromax X30 Murah

Bathmate Hydromax X30 Berkesan Dengan PANTAS!
Senaman pembesaran zakar dengan alat pembesaran dan pemanjangan zakar Bathmate Hydromax adalah cara yang murah lagi efektif untuk membesarkan zakar anda. Dengan melakukan senaman zakar secara berkala dengan Bathmate Hydromax X-siri, anda boleh membesarkan zakar anda untuk memberikan ereksi yang lebih panjang dan lebih tebal untuk memuaskan isteri anda.
RM 230.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/02/bathmate-hydromax-x30-murah.html

Dolla Cantik - Gel Sejuk Pembakar Lemak

Dolla Cantik. Gel kecantikan, kesihatan & pembakar lemak Paling Laris Dalam Pasaran. Dipercayai berkesan sejak tahun 1997
RM 60.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/01/dolla-cantik-gel-sejuk-pembakar-lemak.html

Elite S7 Hybrid Fat Burner

HARI2 TESTIMONI BARU CUSTOMER TURUN BERBELAS KIL0 MASUK. 

MEMANG HURU HARA !

"Saya tahu ramai korang yg ade masalah berat badan & dah cuba mcm2 produk kurus tp masih tak kurus2. KENAPA YER???…… sbb produk yg korang guna sblm ni TAK BERKESANNN. Membazir duit ajeee."

"Bagi saya bantu korang tepis ejekan orang yang negatif? Saya SERIOUSS nak tolong !"
RM 170.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2016/01/elite-s7-hybrid-fat-burner.html

Ves Breast Pump - Pam Besarkan Payudara

Ves Breast Pump merupakan inovasi teknologi terkini khas buat para wanita. Ia merupakan penyelesaian yang paling lengkap dan berkesan untuk semua wanita. Rasailah ketenangan, keseronokan dan kegembiraan ketika menggunakan Ves Breast Pump ini. Penggunaan secara teratur, berdisiplin dan mengikut cara yang betul akan memberikan kesan pembesaran, memontokkan dan menghasilkan payudara yang amat mengiurkan.
RM 250.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/ves-breast-pump-pam-besarkan-payudara.html

Power Precision - Lean Muscle Formula


Revolutionary new formula designed to be the perfect muscle growth and metabolism boosting combo stack.
RM 230.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/power-precision-lean-muscle-formula.html

Mystique Swiss | Mystique Switzerland Perfume – Haruman Pemikat Lelaki

MYSTIQUE SWISS adalah copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromones adalah hormon yang dapat memikat manusia.
RM 69.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/mystique-swiss-mystique-switzerland.html

Maca Men Delay Spray


Wieters® MACA adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terunggul di dunia, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda. Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan yang lebih panjang dan lama.
RM 80.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/maca-men-delay-spray.html

The Keeper - Menstrual Cup

The Original Keeper™ Period Cup (Menstrual Cup) is a Tampon Alternative, giving Women Menstrual Period Support Naturally.
RM 139.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/the-keeper-menstrual-cup.html

Masculine Wash

There is no holding you back. With MASCULINE Wash – the Foam Wash specially formulated for the active man, you will push across the boundaries of daily challenges with courage and in full confidence.
Scented with Oud / Agarwood.
RM 30.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/masculine-wash.html

Brazilian Catuaba

Pernah anda mendengar mengenai herba ubat kuat Catuaba ini?

Adakah anda penat menggunakan produk ubat kuat dalam pasaran, namun masalah lelaki yang dihadapi belum selesai?
RM 110.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/brazilian-catuaba.html

Vimax Original Murah Malaysia

Lebih Sejuta lelaki seluruh dunia telah menggunakan Vimax Original Canada sejak 15 tahun dulu untuk meningkatkan kelelakian mereka. Di Malaysia kami ada rekod para pelanggan yang menggunakan Herba Vimax untuk mengoptimumkan kesihatan mereka sejak 2006 lagi. Jika mereka menggunakannya, dan Vimax telah 15 tahun dipasarkan dan permintaan semakin meningkat dengan pembelian ulangan yang tinggi, serta doktor-doktor juga mengambil bahagian dengan memberikan rumusan Vimax ini kepada pesakit mereka, sudah pasti Vimax Original bukan sembarangan herba. Kajian secara klinikal pula mendapati Vimax Original berkesan. Pelanggan kami terdiri dari golongan VIP dan Vimax bermanfaat buat mereka. Jika Vimax memuaskan hati mereka, anda pula bagaimana? Teruskan pembacaan anda…
RM 210.00
Quantity:   Add to Cart
Offer
Read more »   Add to Wishlist?
http://adamdanhawa2u.blogspot.my/2015/11/vimax-original-murah-malaysia.html